Funfood kraam
pakketten

Verras jouw gasten met onze Funfood kraam pakketten voor suikerspin, popcorn en slush

Evenementen
0
Orders online
0
klant tevredenheid
0 %

Een feestje zonder funfood is geen feestje! Boek ons nu.

Funfood feest

Onze funfood kraam biedt niet alleen klassieke suikerspin, popcorn en slush, maar ook unieke smaken die je nergens anders zult vinden. Bij ons gaat het niet alleen om de producten, maar ook om de ervaring. Onze kleurrijke kraam, vriendelijke medewerkers en gepersonaliseerde verpakkingen zorgen voor een onvergetelijke ervaring op jouw evenement. We zijn ook flexibel en bieden verschillende verkoopopties aan en houden rekening met speciale dieetwensen. Bij ons staat de klant centraal en we willen jouw evenement perfect maken.

Betaalbare prijzen voor de beste funfood ervaring vanaf €175,- per 3 uur

Onze funfood kraam

Ontdek hier wat wij te bieden hebben wanneer je onze funfood kraam boekt en kies uit de verschillende opties die wij aanbieden

onze stappen om jouw evenement te verrijken met Funfood

zo regelen wij het voor jou

Ontdek hoe makkelijk het is om onze Funfood kraam te boeken voor je volgende evenement met ons duidelijke en gestructureerde 3-stappenplan. Van boeking tot opruimen, wij zorgen voor alles, zodat jij en jouw gasten kunnen genieten van heerlijke traktaties zonder zorgen.

01

Boeking en bevestiging

Neem contact met ons op en geef ons jouw evenementdetails. We sturen jou een offerte op maat en zodra je akkoord gaat, sturen we een bevestiging en vragen we om een aanbetaling.

02

Opstelling en bereiding

Op de dag van het evenement komen we ongeveer een uur van tevoren aan om onze kraam op te zetten en beginnen we met het maken van jouw bestellingen met onze machines.

03

Service en opruimen

Gedurende de drie uur blijven we popcorn, suikerspin, slush en schaafijs serveren en aan het einde van het evenement ruimen we onze kraam op en laten we alles netjes achter.

Suikerpop op maat

Bij onze Funfood kraam zijn we er trots op dat we aan bijna alle wensen van onze klanten kunnen voldoen. Als je specifieke wensen hebt voor jouw evenement, kunnen we onze Funfood kraam op maat aanpassen om aan jouw behoeften te voldoen. Of je nu een speciaal thema hebt, bepaalde kleuren wilt of speciale smaken, we zijn er om jou te helpen!

Uw evenement, onze expertise: boek nu onze Funfood kraam

Met 12 jaar ervaring!

Scroll to Top

Boek onze funfood kraam

We zullen binnen 24 uur responderen op uw aanvraag

Open chat
Hulp nodig ?
goedendag,
kunnen wij u helpen?