Baby shower

Babyshower

Bruiloft

Kinderfeest

Evenement

Ontdek de perfecte combinatie van plezier en smaak voor je babyshower met Suikerpop! Gevestigd in Amsterdam, specialiseren we ons in het verhuren van suikerspin-, popcorn- en slushmachines, inclusief  personeel voor een zorgeloze ervaring. Onze op maat gemaakte service zorgt ervoor dat jouw babyshower een onvergetelijk en smaakvol evenement wordt.

Vier de komst van een nieuw leven met Suikerpop, uw specialist in suikerspin, slush en popcorn verhuur voor babyshowers in Amsterdam. Ons professionele team zorgt voor een zoete en onvergetelijke ervaring, perfect afgestemd op uw speciale dag. Maak uw babyshower onvergetelijk en boek nu!

Maak uw bruiloft extra speciaal met Suikerpop, dé keuze voor romantische suikerspin, verfrissende slush en feestelijke popcorn verhuur in Noord Holland. Ons toegewijde team zorgt voor een vleugje zoetigheid en plezier, perfect passend bij uw grote dag. Beleef de liefde en boek nu voor een onvergetelijke bruiloft!

Breng de droom van elk kind tot leven met Suikerpop’s unieke suikerspin- en popcornverhuur voor kinderfeestjes in Amsterdam en omstreken. Onze kleurrijke slushies en heerlijke traktaties zijn perfect voor themafeestjes en jonge verjaardagsvieringen. Kies voor een onvergetelijk kinderfeestje. Ontdek ons assortiment aan suikerspin, slush en popcorn verhuur.

Verwelkom de vreugde met ‘Betoverende Evenementen’, uw expert in Amsterdam voor het verhuren van suikerspinmachines, slushapparaten en popcornmachines. Perfect voor bruiloften, onvergetelijke kinderfeestjes, hartverwarmende babyshowers, en bruisende verjaardagsvieringen. Kies voor het gemak en de betovering van professionele service op locatie.

Suikerspin , Popcorn & Slush Huren

Suikerpop evenement met diverse funfood machines en vrolijk personeel.

Suikerpop - Over ons

Navigeer moeiteloos door jouw evenement met Suikerpop!

Wij bieden een professionele en heldere service door het verhuren van drie hoogwaardige machines – suikerspin, popcorn en slush – compleet met ervaren personeel dat deze machines bedient op locatie.

Ontdek onze kenmerken:

Bekijk onze pakketten

Budget pakket

Kies 2 machines: Suikerspin OF Slush OF Popcorn

Uitermate geschikt voor kleine vieringen zoals, kinderfeestjes.

standaard pakket

3 Machines: Suikerspin , Slush en Popcorn

Ideaal voor zakelijke evenementen, bruiloften en middel grote verjaardagen.

premium pakket

4 Machines: Suikerspin , Slush, Popcorn en American Pancakes

De ultieme beleving precies zoals jij het wilt! You name it, we make it happen. 

Vue Swiper Card Slider with List

{{ card.title }}

{{ card.subTitle }}

{{ card.text }}

Boek nu !
  • {{ item }}
  • {{ item_con }}

Uw evenement, onze expertise: boek nu onze funfood kraam!

Maak jouw evenement zoet en onvergetelijk!

Boeking en Bevestiging

Neem contact met ons op en geef ons jouw evenementdetails. We sturen jou een offerte op maat en zodra je akkoord gaat, sturen we een bevestiging en vragen we om een aanbetaling

Complete evenementenoplossing

Suikerpop biedt niet alleen hoogwaardige apparatuur, maar ook professionele ondersteuning, waardoor uw evenement stressvrij en memorabel wordt.

Opstelling en Bereiding

Op de dag van het evenement komen we ongeveer een uur van tevoren aan om onze kraam op te zetten en beginnen we met het maken van jouw bestellingen met onze machines.

Professioneel personeel

Ons ervaren personeel zorgt voor een vlekkeloze service, van het bedienen van de machines tot het verzorgen van een glimlach op ieders gezicht.

Service En Opruimen

Gedurende de drie uur blijven we popcorn, suikerspin, slush en schaafijs serveren en aan het einde van het evenement ruimen we onze kraam op en laten we alles netjes achter.

Gemakkelijke oplossing

Met onze verhuurservice inclusief personeel kunt u zich concentreren op het genieten van uw evenement

Funfood feest

Een feestje zonder funfood is geen feestje! Boek ons nu.

Bij Suikerpop maken we uw baby shower zoet en onvergetelijk met heerlijke suikerspin, verfrissende slush en lekkere popcorn. Kies uit onze diverse pakketten en geniet van een zorgeloze ervaring in hartje Amsterdam. Ons ervaren team zorgt voor alles, van machine-opstelling tot persoonlijke service, zodat u en uw gasten volop kunnen genieten. Maak van uw baby shower een memorabel evenement met Suikerpop!

Suikerpop - Contact

Bedankt voor uw interesse in Suikerpop! Voor vragen, offerteaanvragen of het maken van een reservering kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

Offerte Aanvragen

Scroll to Top

Boek onze funfood kraam

We zullen binnen 24 uur responderen op uw aanvraag

Open chat
Hulp nodig ?
goedendag,
kunnen wij u helpen?