Contact Suikerpop

stuur een bericht voor meer informatie

Welkom op onze contactpagina! Bij Suikerpop zorgen we ervoor dat uw ervaring met ons zo zoet mogelijk is. Om ervoor te zorgen dat u de beste service krijgt, werken we momenteel alleen op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en we zorgen ervoor dat uw bestelling klaarstaat wanneer u langskomt.

Als u grote bestellingen wilt plaatsen, neem dan minstens 3 dagen van tevoren contact met ons op. En als u op zoek bent naar heerlijke funfood voor een speciaal evenement, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We horen graag van u en kijken ernaar uit om u te helpen bij het zoeter maken van uw volgende evenement!

Bezorg
informatie

Als u een bestelling bij ons plaatst, zullen we ons best doen om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen. We bieden verschillende bezorgopties, afhankelijk van uw locatie en de grootte van uw bestelling.

Binnen Nederland bieden we standaard bezorging aan via een betrouwbare pakketdienst. Voor grotere bestellingen kunnen we ook gebruik maken van onze eigen bezorgservice, om ervoor te zorgen dat uw bestelling op de door u gewenste datum en tijd wordt afgeleverd.

Als u buiten Nederland woont, neem dan contact met ons op om de bezorgopties en de bijbehorende kosten te bespreken.

Houd er rekening mee dat de levertijden kunnen variëren afhankelijk van uw locatie en de grootte van uw bestelling. We zullen u op de hoogte houden van de status van uw bestelling en de verwachte levertijd.

Als u vragen heeft over de bezorging van uw bestelling, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om u te helpen en uw bestelling zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Scroll to Top

Boek onze funfood kraam

We zullen binnen 24 uur responderen op uw aanvraag

Open chat
Hulp nodig ?
goedendag,
kunnen wij u helpen?