Home

Welkom

Babyshower

Bruiloft

Kinderfeest

Evenement

Ontdek bij Suikerpop de perfecte suikerspin, slush en popcorn verhuur inclusief personeel voor evenementen in Amsterdam en omstreken. Ons ervaren team brengt smaak en plezier naar uw locatie – ideaal voor feesten en bedrijfsevenementen. Boek nu voor een onvergetelijke ervaring!
 
 

Vier de komst van een nieuw leven met Suikerpop, uw specialist in suikerspin, slush en popcorn verhuur voor babyshowers in Amsterdam. Ons professionele team zorgt voor een zoete en onvergetelijke ervaring, perfect afgestemd op uw speciale dag. Maak uw babyshower onvergetelijk en boek nu!

Maak uw bruiloft extra speciaal met Suikerpop, dé keuze voor romantische suikerspin, verfrissende slush en feestelijke popcorn verhuur in Noord Holland. Ons toegewijde team zorgt voor een vleugje zoetigheid en plezier, perfect passend bij uw grote dag. Beleef de liefde en boek nu voor een onvergetelijke bruiloft!

Breng de droom van elk kind tot leven met Suikerpop’s unieke suikerspin- en popcornverhuur voor kinderfeestjes in Amsterdam en omstreken. Onze kleurrijke slushies en heerlijke traktaties zijn perfect voor themafeestjes en jonge verjaardagsvieringen. Kies voor een onvergetelijk kinderfeestje. Ontdek ons assortiment aan suikerspin, slush en popcorn verhuur.

Verwelkom de vreugde met ‘Betoverende Evenementen’, uw expert in Amsterdam voor het verhuren van suikerspinmachines, slushapparaten en popcornmachines. Perfect voor bruiloften, onvergetelijke kinderfeestjes, hartverwarmende babyshowers, en bruisende verjaardagsvieringen. Kies voor het gemak en de betovering van professionele service op locatie.

Suikerspin , Popcorn en Slush kraam inclusief Personeel!

Boek hier je Suikerspin , Popcorn en slush machine inclusief personeel die jou gasten volledig bediend van de lekkerste traktaties.

Pakketten

Budget pakket

Kies 2 machines: Suikerspin OF Slush OF Popcorn

Uitermate geschikt voor kleine vieringen zoals, kinderfeestjes.

75% KIEST VOOR DIT PAKKET

standaard pakket

3 Machines: Suikerspin , Slush en Popcorn

Ideaal voor zakelijke evenementen, bruiloften en middel grote verjaardagen.

premium pakket

4 Machines: Suikerspin , Slush, Popcorn en American Pancakes

De ultieme beleving precies zoals jij het wilt! You name it, we make it happen. 

Pakketten

Vue Swiper Card Slider with List

{{ card.title }}

{{ card.subTitle }}

{{ card.text }}

Boek nu !
  • {{ item }}
  • {{ item_con }}

Uw evenement, onze expertise: boek nu onze funfood kraam!

Maak jouw evenement zoet en onvergetelijk!

Uw evenement, onze expertise: boek nu onze funfood kraam!

Maak jouw evenement zoet en onvergetelijk!

Zo regelen wij het Voor u!

Vue Swiper Card Slider with List

{{ card.title }}

{{ card.subTitle }}

{{ card.text }}

Over Ons

Funfood feest

Een feestje zonder funfood is geen feestje! Boek ons nu.

Onze funfood kraam biedt niet alleen klassieke suikerspin, popcorn en slush, maar ook unieke smaken die je nergens anders zult vinden. Bij ons gaat het niet alleen om de producten, maar ook om de ervaring. Onze kleurrijke kraam, gezellige suikerspin draaier Remi en gepersonaliseerde verpakkingen zorgen voor een onvergetelijke ervaring op jouw evenement. We zijn ook flexibel en bieden verschillende mogelijkheden aan en houden rekening met het feest-thema. Bij ons staat de klant centraal en we willen bijdragen om jouw evenement perfect te maken.

01

Boeking en bevestiging

Neem contact met ons op en geef ons jouw evenementdetails. We sturen jou een offerte op maat en zodra je akkoord gaat, sturen we een bevestiging en vragen we om een aanbetaling

02

Opstelling en Bereiding

Op de dag van het evenement komen we ongeveer een uur van tevoren aan om onze kraam op te zetten en beginnen we met het maken van jouw bestellingen met onze machines.

03

Service En Opruimen

Gedurende de drie uur blijven we popcorn, suikerspin, slush en schaafijs serveren en aan het einde van het evenement ruimen we onze kraam op en laten we alles netjes achter.

Offerte aanvragen

Vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte en ontdek wat Suikerpop voor uw evenement kan betekenen.

Offerte aanvragen

Vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte en ontdek wat Suikerpop voor uw evenement kan betekenen.

Bekijk hier onze Webshop

Scroll to Top

Boek onze funfood kraam

We zullen binnen 24 uur responderen op uw aanvraag

Open chat
Hulp nodig ?
goedendag,
kunnen wij u helpen?